Al onze servers zijn geplaatst in een datacentrum aan de Gyroscoopweg in Amsterdam. Om verzekerd te zijn van optimale veiligheid en betrouwbaarheid, zijn in dit datacentrum de nodige maatregelen genomen.

Goede koeling is één van de belangrijkste eigenschappen van een kwalitatief hoogstaand datacentrum. Een hoogstaand airconditioningsysteem zorgt voor een optimale temperatuur, luchtvochtigheid en beperkt de hoeveelheid rondvliegend stof. Verhoogde vloeren zorgen voor een betere luchtcirculatie en verlagen daarnaast ook de kans op schade door overstromingen en statische ontladingen.

Ook biedt het datacentrum een optimale beveiliging tegen brand. Zelfs de kleinste smeuling of rookontwikkeling wordt direct ontdekt en gedoofd. Hierbij wordt geen gebruik gemaakt van water, maar van een niet brandbaar gas. Dit om de schade aan apparatuur te beperken.

Om het risico op inbraak te voorkomen zijn de nodige maatregelen genomen. Alle deuren moeten individueel met pasjes geopend worden. Daarnaast zijn verschillende bewegingsdetectiesystemen en een gesloten cameracircuit aanwezig om elke ruimte nauwlettend in de gaten te houden. 24 uur per dag, 7 dagen in de week is personeel aanwezig om op al deze systemen toezicht te houden en in te grijpen waar nodig.

U ziet het. Kosten noch moeite zijn gespaard om u de beste dienstverlening te kunnen bieden. Ervaar het zelf en u zult nooit meer anders willen.